Walking diner (15-50 personen)


Een diner aan tafel is niet geschikt want er zijn teveel mensen en uw tafel is te klein. Bovendien wilt u dat iedereen de gelegenheid heeft alle aanwezigen te spreken, dus dan kiest u voor een Walking diner.

Bij een Walking diner worden 5 tot 7 kleine gerechtjes op bordjes aangeboden aan uw gasten.  Uiteraard is veel mogelijk wat betreft de invulling hiervan. De voorbereidingen voor het diner verzorgt Joop in zijn eigen keuken.  Voor het uiteindelijke resultaat wordt gebruik gemaakt van de keuken op locatie.


Spreekt dit u aan: 

  • Carpaccio met pesto, Parmezaanse kaas en pijnboompitjes
  • Rode tonijn met wasabi mayonaise en rijstsalade
  • Heldere tomatenbouillon met kervel
  • Tamme eendenborst met waterkerssalade en balsamicodressing
  • Kalfshaas met morillessaus, groene groentes en pommes gratin
  • Vers vanille-ijs met rood fruit en romanoff-room