Fijn dat u uw reactie wilt achterlaten.


Reactie toevoegen

Naam
E-mail adres
Bericht

18-05-2017 12:50:55
Bart Zech - Hotel Manager Hotel Theater Figi schreef:
Beste Joop,
Nogmaals dank voor al je hulp voor en tijdens PINC 2017. Mededank zij jou was het een weergaloos geslaagd evement en was je onze rots in de branding. Naast dat je een enorme vakman bent ben je kei leuke vent die het respect van mij en heel mijn team heeft. Petje af! Nogmaals dank en tot snel.


22-02-2017 17:17:25
Jojanneke schreef:
Beste Joop,
Hartelijk dank voor de gezellige en leerzame kookavond. Het is mede dankzij jouw een geslaagd feestje geworden. Champignons met aioli is onze favoriet


10-12-2016 11:56:22
Ingrid schreef:
Gisteravond hebben we een kerstdiner bereid, zoals altijd zijn jouw recepten ontzettend lekker en origineel.

Tot snel weer!


09-04-2015 18:12:37
Frank schreef:
fantastisch Joop,
Het ogenschijnlijke gemak waarmee je gisteren voor 200 mensen goddelijke byte's, exquice smaken en oogstrelende gerechten wist te serveren, was opnieuw indrukwekkend. Je zou het elk mens gunnen!!


02-01-2015 00:06:52
Huub schreef:
Joop

Fantastisch. Lekker gekookt. Lekker gegeten. Lekker gelachen. Je bent een super gast heer. Iedereen die dit leest. Doen!


26-10-2013 13:25:44
Willeke & Tibor Hauer schreef:
Een beetje late reactie, maar toch...... Wij hebben op 29 juni onze 12,5 jaar getrouwd zijn gevierd met een workshop BBQ. Dit was een hele bijzondere ervaring. We zijn met zo'n 20 gasten van 10 tot 83 jaar bij Joop geweest. Wat een leuk etentje moest worden is een hele speciale avond geworden mede door Joop. Het was een allemaal even heerlijk en niets was standaard. Het klaarmaken/voorbereiden van het eten werd door ons, onder begeleiding, gedaan en het BBQ-en deed Joop. Hij heeft in de tuin een veranda en daar hebben we heerlijk in vertoefd. Hij had het allemaal leuk aangekleed. We hebben heel veel complimenten gekregen van onze gasten dat ze nog nooit zo'n bijzonder leuk en lekkere avond hadden gehad. Dus Joop nogmaals bedankt voor onze onvergetelijke avond bij jou in de tuin.

07-08-2012 21:09:57
Marjolijn, bestuur ZijActief schreef:
Joop verzorgt al een aantal jaren het jaarlijks buffet voor de vrouwenvereniging in Montfoort.
Het smaakt heerlijk, ziet er verzorgd uit. In een woord : geweldig, een aanrader!


17-07-2012 00:20:55
Kees de Groot schreef:
Hoi Joop en jose. Het ziet er weer geweldig uit, vakwerk. Succes Kees de groot.

10-07-2012 22:20:43
Ton en Roos de Jong schreef:
Hoi Joop en José . Mooi die nieuwe website van jullie, wij komen al jaren koken met onze vrienden onder begeleiding van Joop en gastvrouw José. Wij hopen dit ook nog heel lang te mogen blijven doen.

10-07-2012 21:13:32
Ria en Ton den Houdijker schreef:
Joop en Jose, de site ziet er heel gelikt uit net als alle gerechten. Wij wensen je veel kookgenot met gezellige mensen.

08-07-2012 20:19:12
Henk den Besten schreef:
Hi Joop,
Een leuke site, met de voor jou kenmerkende kwaliteit. Laat ik voor de andere mensen een tip achterlaten, als je vriendschap wil uitbouwen kan ik je aanraden bij Joop, met vrienden en bekenden een of meerdere avonden te boeken. Wij doen dat met 10-12 vrienden al een paar jaar, een geweldig feest iedere keer. Henk den Besten


08-07-2012 13:00:00
Jeannette van den Heuvel schreef:
Een heel mooie frisse site en uit ervaring kan ik de workshops van harte aanbevlen.

05-07-2012 21:10:02
Hetty Verweij schreef:
Ha Joop en José,
Wat een mooie site! Heel overzichtelijk hoor. Succes ermee.


03-07-2012 11:51:32
Coen van Dam schreef:
Hoi Joop en José, dit ziet er prachtig en zeer uitdagend uit. Doorloopt makkelijk en smaakvol. Het sluit ook perfect aan op de smaakvolle praktijkervaring die we hebben met jullie! Heel veel succes!!

03-07-2012 09:51:14
Hans en Gerda Vendrig schreef:
Hallo Joop en José,
Wat een prachtige site, overzichtelijk, mooi en duidelijk. Onze klanten zijn altijd vol lof over de gerechten die jij voor hen verzorgt. Met deze site kunnen ze nog beter zien dat hun buffet in goede handen is bij jouw. Klasse!! Boer Hans Activiteiten - Hans en Gerda Vendrig


02-07-2012 21:48:08
Debbie en Anthonie schreef:
Hoi Joop en José, wat ziet de site er mooi uit. Je krijgt gelijk trek in al dat lekkere eten. Veel succes! Groetjes

02-07-2012 19:21:40
Hans en Marja Slager schreef:
Ciao Joop,
Wat ziet de nieuwe site er geweldig uit en wat krijgen we weer lekkere trek als we al die heerlijke gerechten zien.
We hebben al diverse keren van jouw kookkunst mogen genieten en als wij dit zien zullen we er vast weer gebruik van maken. saluti Hans en Marja


02-07-2012 12:33:41
Sebina van Wijk - - de Jong schreef:
Hoi Joop en José wat een mooie site hebben jullie gemaakt. ga zo door. suc6 met alles. sebina en de rest van de familie

02-07-2012 08:39:06
Else en Willem van der Mee schreef:
Fantastische site Joop en José! Krijg er meteen weer zin in, want wat hebben we het leuk gehad bij jullie! Groetjes van Else en Willem

02-07-2012 05:26:47
Robert Strik schreef:
Ha die Joop, it's not how good you are, it's how good you want te be... overzichtelijke- en een site met veel vaart! Met smaak,
Robert Strik


01-07-2012 20:37:57
Wilma en Gé Verhoef schreef:
Goedenavond Joop en José,
Top zo de nieuwe website, zie ook de tip wijn& spijs. Tot snel.


01-07-2012 20:22:30
Harry en Josee de Wit schreef:
Hoi Joop en Jose,
Ziet er goed uit. Dezelfde kwaliteit die we van jullie gewend zijn.


01-07-2012 19:24:35
Peter van de Ven schreef:
Beste Joop,
Mooie website hebben jullie ervan gemaakt. Ziet er zeer professioneel uit. Duidelijk en overzichtelijk. Je gaat het nog druk(ker) krijgen! Misschien nog een aanvulling op je thema's Wijn - Spijs diner? Groetjes Peter


01-07-2012 19:15:36
Ineke van der ven schreef:
Hallo Joop & Jose,
Wat 'n mooie site hebben juliie, heel veel plezier met jullie kookkunsten, tot gauw! Groetjes Eduard & Ineke


01-07-2012 17:24:55
Kees van Beekum schreef:
Dat ziet er prima uit. Tot na de zomervakantie. Hartelijke groet, Kees.

01-07-2012 16:32:06
Diederik Hoeve schreef:
Super mooie site, nu is de site net zo goed en zo mooi als jouw gerechten.
Tot de volgende ronde.